THE GREATEST GUIDE TO عوارض کبد چرب

The Greatest Guide To عوارض کبد چرب

The Greatest Guide To عوارض کبد چرب

Blog Article

داشتن مقدار کمی چربی در کبد طبیعی است اما اگر مقدار زیادی چربی در کبد رسوب کند، می‌تواند به‌عنوان یک مشکل جدی برای سلامتی کبد محسوب شود. کبد چرب گرید ۱، اولین مرحله بیماری با حداقل علائم و حداکثر پیش آگاهی است. بیماری کبد چرب دو نوع است؛ الکلی و غیرالکلی.

همچنین ممکن است پزشک شما توصیه کند به منظور کاهش وزن، کالری روزانه‌ی دریافتی خود را کاهش دهید. نتایج یک بررسی نشان داده است که کم کردن ۵۰۰ کالری از رژیم غذایی روزانه می‌تواند ۸ درصد از وزن بدن را در مدت سه ماه کاهش دهد که به‌دنبال آن، از چربی کبد به میزان قابل توجهی کاسته خواهد شد.

میوه های شیرین دارای فروکتز یا همان قند میوه هستند که قاتل کبد میباشد.

این مرحله، شدیدترین حالت کبد چرب است. در این حالت، حجم بافت‌های زخمی بیشتر شده و کبد دچار مچاله‌گی و تورم خواهد شد. به این شرایط، سیروز کبدی گفته می‌شود. معمولا سیروز کبدی بعد از سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق می‌افتد. در مواردی مشاهده شده که افراد مبتلا به سیروز کبدی دچار دیابت نوع ۲ هم هستند.

در صورتی که آزمایش خون، التهاب کبدی را تأیید کرد، ممکن است پزشک شما روش دیگری در خصوص تشخیص علت التهاب را تجویز کند.

از خوردن غذاهای ناسالم خودداری کنید: غذاهایی مانند پاستا، برنج، آرد تصفیه شده، محصولات نانوایی، غلات صبحانه و سیب‌زمینی باید محدود شوند زیرا این مواد حاوی کربوهیدرات‌هایی هستند که ممکن است منجر به رسوب چربی در کبد شما شود.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ قدرت بالقوه سرکه سیب را در کاهش چربی‌ها مانند کلسترول و تری گلیسیرید در موش‌هایی که رژیم غذایی با کلسترول بالا تغذیه کرده بودند، مورد بررسی قرار داد و نتیجه گیری شد که سرکه سیب سبب محافظت از گلبول‌های قرمز، کلیه و کبد از اکسیداسیون و همچنین کاهش میزان چربی خون می‌شود؛ همچنین سطح آنتی اکسیدان بدن را افزایش می‌دهد.

چهره های بسیاری به تلویزیون بازگشتند دریاچه ارومیه دوباره زنده شد

بهترین میوه ها و خوراکی های طبیعی برای درمان و کنترل کبد چرب طب اسلامی تبریزیان کبد چرب

آب لیمو با داشتن خاصیت سفید کنندگی به شما کمک می کند که از شر لکه های قهوه ای خلاص شوید.

بیماری کبد چرب، فقط کبد را درگیر نمی‌کند؛ ممکن است بیشتر افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند، تا آخر عمر با مشکل کبدی جدی مواجه نشوند؛ اما مستعد ابتلا به مشکلاتی مانند فشار خون بالا، قند خون، سکته‌های قلبی و مغزی و نارسایی کلیه باشند.

در این گرید کبد چرب، اشتهای بیمار کاهش پیدا می‌کند و با خوردن مقدار کمی غذا احساس سیری و پر بودن معده دارد اما با وجود کم خوردن، احساس نفخ می‌کند که این مشکل ناشی از تجمع مایعات در نتیجه عملکرد صحیح کبد نیست. اطراف کبد شما خارش خواهد داشت. و سرانجام، سفیدی چشمان شما شروع به زرد شدن می کند.

کلروفیل ماده‌ای است که در این سبزیجات به مقدار فراوان یافت می‌شود، مکمل‌های کلروفیل نیز ممکن است کمک کننده باشند.

اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.

Report this page